#

На Обухівщині відбувся Міжнародний чемпіонат із верхової стрільби з лука

05.11.2019 15:24
На Обухівщині відбувся Міжнародний чемпіонат із верхової стрільби з лука
Фото з місця події

З 2 по 3 листопада в "Парку Київська Русь", що в селі Копачів Обухівського району відбувся Міжнародний чемпіонат із верхової стрільби з лука під назвою "Скіфи"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Захід проходив у рамках Міжнародного фестивалю кінних бойових мистецтв, що вже сьомий рік поспіль знайомить українців та іноземних гостей із дивовижним світом кінних бойових мистецтв.

Організатором змагань виступила Всеукраїнська Федерація верхової стрільби. У чемпіонаті взяли участь кращі кінні лучники з Австрії, Канади, Польщі, Туреччини, України та Фінляндії.

Протягом двох днів спортсмени-віртуози вражали глядачів своєю майстерністю, що на межі спорту й мистецтва Видовищності додавало й те, що всі вершники були одягнені в історичні костюми своїх країн. Змагання кінних лучників проходили в казахському та в трьох давньокиївських стилях.

У змаганнях були залучені унікальні коні рідкісних історичних порід, зібраних з усього світу в Княжій стайні. Ці породи були виведені багато століть тому, а деяким нараховується більше тисячі років.

У неділю, 3 листопада, відбулось урочисте нагородження найкращих вершників змагань.

Також нагадаємо, що з нагоди Всесвітнього дня туризму в Миронівському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися змагання з пішохідного туризму.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: