#

На Обухівщині чоловік ледь не потонув під час порятунку собаки (ФОТО)

31.03.2021 14:20
На Обухівщині чоловік ледь не потонув під час порятунку собаки (ФОТО)
Фото з місця події

У неділю, 28 березня, у селі Слобода Обухівського району під загрозою опинилося життя чоловіка та собаки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Жителька села Інна Дринь разом із сином пішли гуляти до ставка. Із собою взяли й собаку. Погода була по справжньому весняна, тож прогулювалися неквапно, милуючись природою.

Раптом жінка побачила, як домашній улюбленець провалився під кригу серед ставка. Вона одразу зателефонувала до поліцейського відділення поліції №1 міста Кагарлик. Поліцейський Віталій Мірошник, не гаючи часу, побіг на допомогу.

Тим часом на крики прибіг і батько Інни Михайло. Він узяв дошки та, пересуваючи їх по кризі, намагався дістатися до собаки, щоб витягти його із води. Але тут сталося непередбачуване – батько Інни провалився під кригу, так і не дібравшись до собаки.

І тут поліцейський Віталій Мірошник, який вже прибіг на берег, зі словами "з Богом" роздягнувся до спідньої білизни і, ризикуючи своїм життям, кинувся рятувати нашого батька, – розповідає жінка.

На щастя, вдалося врятувати і чоловіка, і тварину. Собаку із води витягували вже рятувальники, які прибули за викликом. Завдяки оперативним та професійним діям поліцейського, рятувальників та небайдужих жителів села трагедії вдалося запобігти.

Нагадаємо, що жителі села Таценки Обухівської громади майже рік живуть без питної води.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: