#

На Обухівщини підозрюють водія у скоєнні смертельної ДТП

03.03.2021 19:55
На Обухівщини підозрюють водія у скоєнні смертельної ДТП
Фото з мережі Інтернет

На Обухівщині 31 річний водій порушив правила дорожнього руху через це спричинив ДТП, у якому помер мотоцикліст

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Відділ поліції 2 Обухівського РУП ГУНП в Київській області" у Facebook.

Зазначається, що на автошляху "Київ-Знамянка", поблизу села Росава, 31 річний водій авто "Chevrolet" порушив правила дорожнього руху – на перехресті проігнорував дорожній знак "Проїзд без зупинки заборонений" та зіткнувся з мотоциклом «ЯВА».  Водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Наразі слідчі відділу поліції №2 (м. Миронівка) Обухівського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Кагарлицької місцевої прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України

Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Також нагадаємо, що 3 березня, на планшет поліцейських надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на 46 км автодороги Київ—Одеса.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: