#

На Обухівщині правоохоронці врятували жінку з немовлям від домашнього насильства

15.03.2021 13:20
На Обухівщині правоохоронці врятували жінку з немовлям від  домашнього насильства
Фото з місця події

На території Обухівського району в селі Кузьминці жінка з немовлям тривалий час терпіла домашнє насильство зі сторони свого чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Обухівське районне управління поліції" у Faсebook.

Розповідається, що 36-річний чоловік, перебуваючи напідпитку, вчинив конфлікт з дружиною та на дві години закрився в кімнаті з грудною дитиною, яка плакала. На прохання дружини відчинити двері він не реагував та продовжував словесно ображати жінку.

Тоді на спецлінію "102" надійшло повідомлення від схвильованої мешканки села Кузьминці про допомогу. Жінка повідомила, що виховує 4-місячну дитину, а її чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння та дебоширить.

Правоохоронці відділення поліції №1 (м. Кагарлик) Обухівського районного управління поліції миттєво прибули на виклик.

Поліцейські врегулювали конфлікт та склали адміністративний матеріал на сімейного дебошира, згідно ч.1 ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Матір з дитиною правоохоронці тимчасово влаштували в дитяче відділення лікарні та надали одяг для немовляти, бо жінка не встигла забрати необхідні речі з дому.

Нагадаємо, що через збитковість перевезень автоперевізник ТОВ "Обухівтранс" оголосив про підвищення вартості проїзду на своїх маршрутах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: