#

На Обухівщині п’яний чоловік погрожував пістолетом старості сільської ради

09.02.2021 15:15
На Обухівщині п’яний чоловік погрожував пістолетом старості сільської ради
Фото з місця події

У селі Мирівка Обухівського району правоохоронці затримали озброєного п’яного хулігана

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Встановлено, що 41-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку у будівлі сільської ради зі старостою села, нецензурно висловлювався та погрожував пістолетом. Причиною конфлікту стали часті перепади напруги на вулиці, де він проживає. Через що у нього зламалася техніка.

Працівники Обухівського районного управління оперативно затримали хулігана  в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Пневматичний пістолет  вилучили та направили на проведення відповідної експертизи. Наразі зловмисник  перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним  фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що біля Козина товариство незаконно викупило майже 1 га земель водного фонду – прокуратура вимагає повернути кошти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram