#

На Обухівщині школярам провели заняття з екології у заказнику "Козинський" (ФОТО)

07.06.2021 15:52
На Обухівщині школярам провели заняття з екології у заказнику "Козинський" (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 5 червня, у Всесвітній день охорони навколишнього середовища Департамент екології та природних ресурсів КОДА організував та провів захід присвячений просвітницький екологічний освіті для школярів у заказнику "Козинський"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Департаменту екології та природних ресурсів КОДА у фейсбуці.

Директор Департаменту Ганна Ткаліч розповіла, що вони зібрали дітей середньої школи, щоб показати ландшафтний заказник та навчити сортувати сміття. Також школярам презентували екологічну стежку "Річка Іржавець".

Окрім представників з КОДА у екскурсії взяла участь науковець Олена Іванівна Прядко, яка є співавтором екостежки.

Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон наголосив, що метою цього заходу є формування екологічної свідомості молоді та формування поведінки через такий інтерактивний та позитивний підхід.

Такі заходи важливі саме для дітей. Щоб молодь росла та розвивалася, і знала про наші проблеми сьогодення. Тому що ми маємо залишити після себе, принаймні те, що маємо на сьогодні.

Нагадаємо, що 3 червня на засіданні департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної адміністрації розглядали екологічну ситуацію, яка склалась у селі Крюківщина.



Читати "Моя Київщина" у Telegram