#

На Обухівщині сварка між чоловіками закінчилася стріляниною (ФОТО)

04.03.2021 18:20
На Обухівщині сварка між чоловіками закінчилася стріляниною (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Польове Обухівського району між трьома місцевими жителями з невідомих причин виникла сварка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, під час суперечки 46-річний господар оселі взяв до рук мисливську рушницю та здійснив два постріли у бік односельчан. Після цього він сховав зброю під ліжко та пішов геть.

У результаті 35-річного постраждалого було госпіталізовано до медичного закладу з вогнепальним пораненням, а  інший потерпілий – отримав першу медичну допомогу та відмовився від подальшої госпіталізації.

Далі поліцейські провели низку невідкладних оперативно-розшукових дій з залученням кінологів  та затримали зловмисника  у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Також під час проведення невідкладного обшуку правоохоронці вилучили низку речових доказів, зокрема мисливську рушниця.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі за процесуальним керівництвом Кагарлицької місцевої прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що працівник Обухівської ДСНС потребує невідкладного оперативного лікування, організовано збір коштів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: