#

На одній із вулиць Ірпеня прокладають нову теплотрасу та додатковий водогін (ВІДЕО)

12.07.2021 08:49
На одній із вулиць Ірпеня прокладають нову теплотрасу та додатковий водогін (ВІДЕО)
Фото з місця події

На вулиці Северинівській, що в Ірпені, комунальники прокладають теплотрасу та водогін

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Ірпінський міський голова розповів, що теплотрасу прокладають по вулиці Северинівській до будинків 158 і 160. Це остання частина теплотраси, яка не замінена по місту. Часто бувають пориви, тому що теплотраса стара, їй уже більше 45 років, і вона вже непридатна для експлуатації.

Начальник КПП "Теплоенергопостач" запевняє:

Скрізь уже провели модернізацію теплових мереж, а тут траса стара. У цьому році ми в рамках інвестиційної програми підприємства запланували кошти, провели відповідні тендерні процедури, закупівлі і вже вийшли на ці роботи. Буде нова, попередньо ізольована, 159-а труба, і подача теплоносія буде на високому рівні.

Оновлена теплотраса проляже аж до супермаркету "Пчелка". Водночас із тепловиками «Ірпіньводоканал» прокладає на цій ділянці новий додатковий водогін. Щоб мешканці не відчували перепадів тиску води, її подаватимуть двома трасами: старою та новою.

Нові водомережі цього року з’являються не лише на центральних водогонах, а й у багатьох дворах.  Начальник КП "Ірпіньводоканал" Артур Загодіренко зазначив, що вже замінено близько двох кілометрів мереж. До кінця року планують замінити близько п’яти кілометрів мереж.

Мешканці цього мікрорайону отримають не лише нову якість тепла й подачі води, а ще й новий тротуар. 

Усі роботи на Северинівській планують завершити вже за місяць.

Нагадаємо, що з 1 вересня в ірпінських школах збираються запровадити просвітницький проєкт із протидії булінгу, насилля, маніпуляцій тощо.


Читати "Моя Київщина" у Telegram