#

На Переяславщині оновили харчоблок навчально-виховного об’єднання

05.02.2021 20:40
На Переяславщині оновили харчоблок навчально-виховного об’єднання
Фото з місця події

Стало відомо, що у харчоблоці Єрковецького навчально-виховного об’єднання встановили нову вентиляційну систему

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав. City", нову вентиляційну систему було встановлено за кошти сільського бюджету.

У нашій школі навчається 84 дитини, а садочок відвідує 18 малюків. Учні 1-4 класів, які зараховані у групу продовженого дня, харчуються двічі на день, старшокласники лише обідають, а для вихованців садочка страви готуються тричі на день. Приготування їжі для школярів відбувається за кошти Дівичківської громади, а діток, які відвідують групу продовженого дня, – за батьківський рахунок. За один день харчування вихованців дитсадка громада виділяє 15 грн, а батьки – 10, - говорить директорка Єрковецького НВО Олександра Бойко.

Минулого літа в харчоблоці був зроблений капітальний ремонт із заміною каналізаційної і водопровідної системи, електропроводки. Підлогу та половину стін було викладено світлим кахелем. Також було встановлено сучасні кухонні столи та стелажі.

За все це ми дуже дякуємо колишньому і теперішньому керівництву нашої громади – Тимофію Девку та Олександру Слюсарю, а також адміністрації Старинської птахофабрики, - говорить жінка.

Нагадаємо, що жителька міста Переялав, колишня депутатка Жанна Федорук виготовила біля свого подвір’я символ 2021 року – бичка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook