#

У Переяславі ексдепутатка зліпила зі снігу символ 2021 року (ФОТО)

03.02.2021 16:40
У Переяславі ексдепутатка зліпила зі снігу символ 2021 року (ФОТО)
Фото з місця події

Жителька міста Переялав, колишня депутатка Жанна Федорук виготовила біля свого подвір’я символ 2021 року – бичка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Коли насипало снігу, син Антон запропонував ліпити. Вирішила, що буде бичок Гаврюша із мультика "Канікули в Простоквашино". А син сказав, що буде Фердинанд. Знайшла той мультик, подивилася на Фердинанда і мусила робити його. Син зі своєю дівчиною та другом назбирали гору снігу. Він не ліпився. Дочекалися відлиги, втрамбували. Чоловік носив воду відрами, а я віником мочила і ліпила. Голова й тулуб бичка майже готові, залишилося доробити ноги й хвіст та облити скульптуру водою. Треба поспішати, бо передають дощі, – розповіла майстриня.

Містяни щороку з нетерпінням чекають нових снігових шедеврів Жанни Федорук. Хоча фігура бичка ще неготова, біля неї вже фотографуються переяславці.

Ліпленням зі снігу Жанна Володимирівна захоплюється давно. Першою скульптурою був кролик у 2011 році. А далі – дракон, Дід Мороз із овечкою, Святий Миколай із песиком, мультяшна героїня Машенька зі свинкою.

Нагадаємо, що на Київщині повідомили про підозру в.о. генерального директора одного з державних сільскогосподарських підприємств за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.


Читати "Моя Київщина" у Facebook