#

На Переяславщині за місяць народилося 23 дітей

15.12.2020 13:50
На Переяславщині за місяць народилося 23 дітей
Фото з мережі Інтернет

На Переяславщині за листопад поточного року народилося 11 хлопчиків та 12 дівчаток

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав. City", начальниця відділу ДРАЦС по місту Переяславу та Переяслав-Хмельницькому району Вікторія Литовченко розповіла, що це, можливо, неповна кількість новонароджених жителів Переяславщини.

Оскільки наша лікарня – опорна з протидії епідемії коронавірусу, мешканки міста й району народжують у Борисполі, Києві та інших містах. Батьки можуть зареєструвати дитину безпосередньо в пологовому будинку за місцем народження, а не у відділі ДРАЦС, – пояснила вона.

Найпопулярніші імена, якими називали новонароджених, – Артем та Єва. Серед рідковживаних – Ясміна, Лоліта, Лука.

Також протягом листопада у відділі ДРАЦС зареєстрували 19 шлюбів. Наймолодший наречений був 2003 р. н., дві наречені – 2001 р.н. Найстарші молодята народилися відповідно в 1971 році та в 1976 році. Найбільші різниці у віці наречених, коли жінка старша за чоловіка, склали 13 і 15 років.

За місяць складено п’ять актових записів про розірвання шлюбу. У листопаді три жінки змінили прізвища, одна містянка взяла собі інше ім’я.

Наймолодший померлий – 47-річний чоловік, найстарша – 90-річна жінка. 108 померлих (56 чоловіків і 52 жінки) зареєстрували за місяць у відділі ДРАЦС. Серед них були мешканці міста й сіл Переяславщини.

Нагадаємо, що 14 грудня вийшло розпоряження про продовження карантинних обмежень у закладах освіти Студениківської сільської ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: