#

На Переяславщині за півтора місяця перекрили дах школи

10.09.2020 08:30
На Переяславщині за півтора місяця перекрили дах школи
Фото з місця події

Дах Студениківської школи 15 липня був без покрівлі, але будівельники за короткий час ліквідували цю проблему

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

 Щиро вдячні будівельникам за своєчасно і якісно виконану роботу. Зроблена вона справді у стислі строки. Та і з цього часу два тижні майстри чекали на будівельні матеріали і робили опоряджувальні роботи, тому першого вересня у нас було не тільки свято День знань, але і «квітка» у перекритті школи. Спасибі Київській обласній адміністрації та депутатському корпусу обласної ради, завдяки яким школа внесена до обласної програми із енергоефективності, - зазначає голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Даний проєкт фінансувався Департаментом житлово-комунального господарства та енергоефективності за програмою "Енергоефективність Київщини". Вартість робіт перевищує 2,4 мільйони гривень, частка у оплаті Студениківської ОТГ становить 15% або 380 тисяч гривень.

За словами голови Студениківської ОТГ, будівельники здійснили заміну перекриття, обстеження та встановлення нових крокв, монтування системи відливів і повну заміна даху над їдальнею та облаштування стелі із армстронгу, а також протипожежну обробку усіх дерев’яних конструкцій.

До завершення року нас очікує ще одна значна подія – це ремонт даху у дошкільному закладі села Переяславське. Окрім цього у закладі передбачено також заміну вікон та дверей на енергоефективні, капітальні ремонти ганків із урахуванням вимог до інклюзивності освітніх закладів, - говорить Марія Лях.

Нагадаємо, що 9 вересня у місті Ірпінь відбулася зустріч в.о. мера Андрія Літвінова з президентом НАМН Віталієм Цимбалюком та директором Інституту невідкладної і відновної хірургії ім В.К. Гусака Олександром Зборовським, які домовилися про розміщення закладу на базі міської лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: