#

На Переяславщині жителі самотужки спіймали крадіїв (ФОТО)

18.01.2021 17:10
На Переяславщині жителі самотужки спіймали крадіїв (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 17 січня, в селі Хоцьки, яке знаходиться на Переяславщині, жителі спіймали зловмисників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав City".

Розповідається, що староста села Хоцьок Наталія Черниш розповіла, що населиний пункт декілька років потерпає від крадіжок. Зауважила, що найчастіше "обчищають" дачі, а протягом останнього тижня було більше п’яти таких випадків.   Тому місцеві жителі та дачники організували чергування, аби спіймати зловмисників. Таким чином уночі, 17 січня, чергові виявили біля села незнайомий автомобіль. Зробили засідку й спіймали двох немісцевих чоловіків. Після цього викликали поліцію.

У Переяслав-Хмельницькому відділі поліції розповіли, що в селі діяла злочинна група, яка складалася з чотирьох осіб. Жителі затримали мешканця Гельмязова, він був за кермом автівки, та одного із крадіїв, ромської зовнішності, із Золотоноші. Ще двом злодіям вдалося втекти. Наразі їх розшукують правоохоронці.

За словами поліції, затриманий "циган" зазнав тілесних ушкоджень. Наразі лікується в Бориспільській ЦРЛ.

За крадіжку з проникненням у чуже житло йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Затриманого водія автівки відпустили. Він заперечує свою причасність до крадіжок. Поліція поки що не може пред'явити йому звинувачень.

Нагадаємо, що у зв’язку з погіршенням погодних умов та зниженням температури повітря у місті Переяслав відкрився пункт нічного перебування.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: