#

На Переяславщині інспектори ювенальної превенції відвідали сім’ї, які потребують допомоги

11.09.2019 08:30
На Переяславщині інспектори ювенальної превенції відвідали сім’ї, які потребують допомоги
Фото з місця події

У п’ятницю, 6 вересня, фахівцями Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з інспектором ювенальної превенції  було здійснено виїзд в сім'ї, що опинились у складних життєвих обставинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Переяслав-Хмельницької РДА.

Під час виїздів було охоплено 4 сім'ї  та здійснено оцінку потреб дітей та сімей. Перевірено умови проживання, забезпечення харчування дітей та належного догляду, підготовки до нового навчального року. Батькам надано рекомендації щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм в будинку, розвитку навичок відповідального ставлення до батьківства, попередження потрапляння дітей в інтернатні заклади, профілактики вживання алкогольних напоїв. В одній сім'ї перевірено цільове використання коштів при народженні дитини.

На виїзді також був голова Пристромської сільської ради Іван Бобровник.

Також, було відвідано багатодітну родину, що мешкає у селі Вовчків та отримує соціальні послуги. Мамі надано консультацію щодо оформлення державних соціальних допомог.

Варто нагадати, що 22 травня в приміщенні Пристромської сільської ради Переяслав-Хмельницького району відбулася супервізія з питань сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: