#

На Переяславщині за січень померло 100 людей, а народилося лише 38

10.02.2020 10:45
На Переяславщині за січень померло 100 людей, а народилося лише 38
Фото з мережі Інтернет

На Переяславщині за січень зареєстрували 38 новонароджений та зафіксували 100 смертей, 65 людей померло в місті, а 35 - у селах району

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав City", це розповів начальник відділу ДРАЦС по місту Переяславу та Переяслав-Хмельницькому району Вікторія Литовченко.

Так у місті зареєстрували 37 новонароджених (17 хлопчиків і 20 дівчаток). Чотирнадцять жінок вперше стали мамами, вісімнадцять – вдруге, в чотирьох родинах народилася третя дитина і в одній – восьма.

Новонароджену дівчинку зареєстрували і в Улянівці.

У відділі ДРАЦС уклали шлюб 12 пар. Найповажніша пара січня – чоловік і жінка, які народилися відповідно 1971 і 1975 років. Наймолодшими були наречений і три наречені 2001 р. н.

На Переяславщині побралися чотири пари. Шлюби зареєстрували у Великій Каратулі, Дівичківській ОТГ, Ташанській ОТГ і Циблівській ОТГ.

У січні відділом ДРАЦС складено два актових записи про розірвання шлюбу. Мешканець міста змінив ім’я і прізвище, ще двоє містян – лише прізвища.

65 померлих (28 чоловіків і 37 жінок) зареєстрували минулого місяця в місті. 35 померлих (17 чоловіків і 18 жінок) – у селах Переяславщини. Серед містян наймолодшим померлим був 36-річний чоловік, найстаршою – 94-річна жінка. У селах – відповідно 24-річний чоловік і жінка віком 102 роки.

Також нагадаємо, що 4 лютого міський голова Тарас Костін, за участю секретаря ради Петра Бочаріна та головного архітектора міста Анни Степаненко, провів зустріч із представниками групи турецьких компаній, на чолі з керівником ПП "Райтел" Ісмаілом Хаджиоглу, щодо створення в Переяславі індустріального парку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: