#

На Переяславщині зупинили п’яного водія автобуса

12.09.2019 06:11
На Переяславщині зупинили п’яного водія автобуса
Фото з місця події

У вівторок, 10 вересня, в Переяслав-Хмельницькому районі поліцейські затримали нетверезого водія за кермом автобуса Mercedes Benz-313

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області" у Faсebook.

За кермом перебував 35-річний місцевий мешканець. Під час перевірки документів, поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння та відсторонили його від керування. Від проходження алкотестеру керманич у присутності двох свідків відмовився. Крім того, виявилося, що водій керував транспортним засобом, який вчасно не пройшов обов’язковий технічний контроль.

На порушника складено протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння), а також винесено постанову за ч. 3 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов).

Також нагадаємо, що 6 вересня під час несення служби групою реагування патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції було зупинено 56-річного водія автомобіля.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: