#

На Полтавщині правоохоронці інсценували вбивство, щоб викрити замовника, який виявився жителем Київщини (ВІДЕО)

31.07.2020 11:20
На Полтавщині правоохоронці інсценували вбивство, щоб викрити замовника, який виявився жителем Київщини (ВІДЕО)
Фото з місця події

Біля міста Пирятин Полтавської області працівники поліції затримали організатора вбивства, який виявився мешканцем Київської області з кримінальним минулим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Полтавської області.

За вбивство людини зловмисник обіцяв заплатити 50 тисяч доларів США. Вбити мали жителя Донецької області, відомого у злочинному світі. А замовник його вбивства – кримінальний авторитет.

30 липня поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу ДСР затримали організатора «на гарячому» – просто під час передачі частини обіцяних коштів у сумі 25 тис. доларів. Раніше було задокументовано факт передачі ще 5 тис. доларів. Затриманий – 45-річний мешканець Київської області із кримінальним минулим, - йдеться у повідомленні.

Спецоперація відбувалася у кілька етапів.

Так, 29 липня, близько 16:00 на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятин, в салоні автомобіля "Mercedes-Benz S-Class" виявили тіло чоловіка. Слідчі поліції Полтавщини внесли відомості про цю подію до ЄРДР за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.Фото: pl.npu.gov.ua

Насправді ж це вбивство інсценували та висвітлили у ЗМІ, щоб використати як доказ для замовника злочину. Щойно правоохоронці успішно завершили оперативні заходи — замовника затримали.

Нагадаємо, що з початку літа поточного року в селі Лукаші Баришівського району орудують грабіжники, а правоохоронці не реагують на це.


Читати "Моя Київщина" у Facebook