#

На ремонт і будівництво доріг Київщини виділили понад 1 мрлд грн

08.04.2021 13:15
На ремонт і будівництво доріг Київщини виділили понад 1 мрлд грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в рамках програми "Велике будівництво" на ремонт і будівництво доріг у Київській області виділили 1 049 млн грн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, про це 7 квітня під час онлайн брифінгу зазначив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

Він сказав:

Понад мільярд гривень цього року планується витратити на реалізацію 52 об‘єктів дорожнього господарства. 175 млн грн з цих коштів – за рахунок залишку субвенції 2020 року.

Також Андрій Лісовик  повідомив, що на 47 з зазначених об‘єктів буде здійснено капітальний ремонт. Йдеться про 29 доріг загального користування місцевого значення та 18 вулиць і доріг комунальної власності. А також – 3 поточних середніх ремонти доріг загального користування місцевого значення, реконструкція однієї дороги загального користування місцевого значення і одне нове будівництво дороги комунальної власності.

Загалом на території Київської області цього року планують прокласти близько 50 км дорожнього покриття на дорогах загального користування місцевого значення та 58 643,30 м2 покриття вулиць і доріг комунальної власності, що разом становить 59,70 км нового асфальту.

Нагадаємо, що наразі Європейський інвестиційний банк погодив договори підряду по всім трьом проєктам на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook