#

На ремонт шкільної їдальні з бюджету Кагарлицької ОТГ виділили понад 1 млн грн

13.01.2022 19:20
На ремонт шкільної їдальні з бюджету Кагарлицької ОТГ виділили понад 1 млн грн
Фото з мережі Інтернет

У селі Шубівка Кагарлицької громади ПП "Ремонтно-будівельна компанія "Будкомплекс" робить реконструкцію харчоблоку та їдальні місцевої школи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької ОТГ.

У повідомленні наголошується, що на стадії втілення нині перебуває проєкт реконструкції частини приміщень Шубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з облаштуванням харчоблоку та їдальні. Кошторисна вартість становить 1 млн 294,8 тис грн, фінансування здійснюється з бюджету громади.

Наразі здійснено заміну віконних і дверних блоків, відремонтовано стіни, підлогу, стелю (влаштування гіпсокартонного покриття, штукатурення, фарбування, облицювання плиткою тощо), заміну електропроводки, встановлення умивальників, бойлера для забезпечення гарячого водопостачання і т.д. Виконує роботи з реконструкції підрядна організація – ПП «Ремонтно-будівельна компанія «Будкомплекс».

Після остаточного завершення робіт і встановлення обладнання харчоблоку об’єкт буде здано вксплуатацію: заплановано це на лютий місяць. Харчуватимуться в їдальні не лише учні школи, а й вихованці сльського дитсадка, який також розташований у шкільному приміщенні.

Нагадаємо, що нещодавно Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 отримала STEM-лабораторію, яка складається з 11 комп’ютерів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram