#

На ринку "Столичний" затримали більше десяти нелегалів

07.10.2019 05:34
На ринку "Столичний" затримали більше десяти нелегалів
Фото з місця події

Співробітники  Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно з бійцями полку поліції особливого призначення виявили групу іноземців-нелегалів під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у Києво-Святошинському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Мігранти працювали на торгівельних точках та складах ринку "Столичний",  розташованого на столичній Кільцевій дорозі. Мешкали ці чоловіки за місцем роботи.

Поліцейські встановили, що на  території України вони перебували  незаконно, оскільки у всіх протермінований дозвіл на перебування в країні.

Серед нелегалів були 6 громадян Азербайджану, 2 громадянина Таджикистану та по одній людині з Грузії, Узбекистану і Туреччини. Усі вони були доставлені до Центрального міжрегіонального управління ДМС України у місті Києві та Київській області.

Відносно іноземців складені адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).  

Нагадаємо, що 5 жовтня у міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянин Марокко намагався незаконно потрапити в Україну, запропонувавши митнику хабар.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: