#

На сесії Вишневої міськради затвердили екологічну програму розвитку громади

04.10.2021 10:00
На сесії Вишневої міськради затвердили екологічну програму розвитку громади
Фото з місця події

Нещодавно під головуванням міського голови Іллі Дікова пройшла чергова сесія Вишневої міської ради VIII скликання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Вишневої міської ради.

Перед початком засідання Діков привітав та нагородив спортсменів громади, які здобули призові місця на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

На сесії присутні депутати розглянули 17 основних, 7 питання з голосу та 80 земельних питань. Зокрема, прийняли зміни до рішення "Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік"; схвалили індикативні прогнози показників бюджету Вишневої міської територіальної громади на 2022-2023 роки та залучення кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проєкту "Підвищення рівня енергоефективності в громадських будівлях міста Вишневе".

Проголосували за внесення змін та доповнень до Програми по забезпеченню охорони публічного порядку, прав і свобод громадян та профілактики правопорушень, боротьби з тероризмом, злочинністю і зміцненням правопорядку та впровадження Програми "Поліцейський офіцер громади" Вишневої міської ради на території обслуговування Відділу поліції № 1 (м. Вишневе) Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області на 2021-2025 роки.

Також було затверджено Екологічну програму розвитку Вишневої міської територіальної громади Бучанського району Київської області на 2021-2023 роки та питання Про розроблення Детальних планів територій земельних ділянок в селі Крюківщина.

Нагадаємо, що 16 вересня напередодні Дня рятувальника в місті Вишневе відбулися урочисті заходи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: