#

У Вишневому відбулися урочистоті з нагоди Дня рятувальника (ФОТО)

16.09.2021 14:54
У Вишневому відбулися урочистоті з нагоди Дня рятувальника (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 16 вересня, напередодні Дня рятувальника в місті Вишневе відбулися урочисті заходи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На заході, організованому ГУ ДСНС в Київській області, зібралися працівники аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони з усіх куточків регіону.

Із нагоди відзначення свята начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов висловив працівникам ДСНС щиру вдячність за плідну співпрацю з поліцією Київщини під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

Очільник поліції Київщини вручив найкращим працівникам ДСНС подяки за мужність, високий професіоналізм, відвагу, виявлені під час виконання службових обов’язків.

У своїй промові Андрій Нєбитов зазначив:

Я ціную та щиро поважаю героїзм кожного, хто ризикує власним життям заради людей, які опинилися у біді. Це і рятувальники, і поліцейські, і цивільні особи, які приходять на допомогу в критичних ситуаціях.

У заходах взяли участь Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, начальник Головного управління ДСНС в Київській області Василь Слободяник, директор департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України Олег Нетреба, депутат Київської обласної ради Хвича Мепарішвілі, начальник Київського обласного по місту Києві управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко.

Нагадаємо, що 15 вересня голова Київської ОДА Василь Володін та Гетьманка Центральночеського краю Чеської республіки Петра Пецкова зустрілись із представниками бізнес-спільноти області.



Читати "Моя Київщина" у Telegram