#

На Сквирщині матір маленької дівчинки потребує негайної операції (ФОТО)

24.05.2020 15:30
На Сквирщині матір маленької дівчинки потребує негайної операції (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Сквирському районі 29-річна Олена Коломієць, яка має маленьку донечку, потребує термінової операції по заміні кульшових суглобів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Альонки Гайдай у Faсebook.

У повідомленні зазначається, що Олені 29 років, і вона у такому молодому віці не може ходити та просить допомоги у всіх небайдужих. Також жінка розповіла, що у неї є маленька донечка, якій вона хоче дарувати любов та ласку, але через хворобу її це важко робити.

Тому я і звертаюся до всіх Вас, до всіх не байдужих, хто відгукнеться на мій біль, хто зрозуміє і допоможе. Мені потрібна термінова операція по заміні кульшових обох суглобів, яка коштує 220 тисяч гривень, таких коштів моя родина не має і без вашої допомоги я ніколи не зберу такої суми. Кожні Ваші 2; 5; 10; 20 гривень допоможуть мені піднятися на ноги. Благаю Вас всіх не байдужих допомогти мені встати на ноги та повноціно жити, щоб я змогла повністю насолодитися щастям материнства, - пише Олена.

Кошти можна перерахувати за реквізитами:

номер картки Ощадбанку: 4790729940967011;

номер картки Авальбанку 4149500142023210.

Також нагадаємо, що 22 травня у Сквирському районі Василь Володін з робочим візитом завітав до Пустоварівської та Шамраївської амбулаторій.




Читати "Моя Київщина" у Facebook