#

На Сквирщині поліцейські навчали дітей як протистояти булінгу

04.05.2021 16:09
На Сквирщині поліцейські навчали дітей як протистояти булінгу
Фото з місця події

Поліцейські провели профілактичний захід учням 4-х класів Сквирського академічного ліцею

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Відділ поліції 1 Білоцерківського районного управління поліції" у Facebook.

До Міжнародного дня протидії булінгу, який відзначається 4 травня, дітям розповіли про таке негативне явище як булінг та нагадали про необхідність дотримання шкільної дисципліни.

На початку зустрічі інспектор сектору ювенальної превенції відділу поліції №1 (м.Сквира) Білоцерківського районного управління поліції Наталія Чумак зауважила, що кожен учень повинен вчасно приходити на шкільні заняття, не пропускати їх без певної причини, товаришувати з однокласниками, поважно ставитись один одного і до вчителів.

Також додали, що булінг – форма насильства у вигляді цькування, насмішок, псування особистих речей, штовхання, підніжок тощо.

Якщо ви опинилися у ситуації булінгу або стали її свідками, можете звернутися до свого педагога або в поліцію. Звертайтеся також за порадою до батьків або до людини, з якою у вас довірливі відносини, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що український поет, перекладач та публіцист Максим Рильський свого часу проживав та учителював у селах Сквирського повіту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram