#

На Сквирщині безробітних залучають до громадських робіт (ФОТО)

31.03.2019 15:33
На Сквирщині безробітних залучають до громадських робіт (ФОТО)

Завдяки співпраці центру зайнятості та міської ради цього місяця десятьом безробітнім вдалося надати роботу із гарантованим заробітком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Сквирської районної держадміністрації.

Повідомляють, що вирішуючи проблеми зайнятості жителів Сквирського району, Сквирська районна філія Київського обласного  центру зайнятості тісно співпрацює з Сквирською міською радою. Завдяки громадським роботам вдається виконати низку актуальних для міської громади робіт та за відсутності постійної роботи на деякий час залучити безробітних до легальної зайнятості з гарантованим заробітком. Тому щороку в місцевому бюджеті передбачаються кошти на оплату праці безробітних громадян, які будуть залучатися до участі в громадських роботах.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

До участі в громадських роботах у березні місяці цього року залучено 10  безробітних осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Фінансування робіт проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття та місцевого бюджету.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: