#

На Сквирщині поліція знайшла у водія наркотики

30.01.2020 16:15
На Сквирщині поліція знайшла у водія наркотики
Фото з місця події

Учора, 29 січня, увечері в селі Тарасівка Сквирського району наряд групи реагування патрульної поліції помітив на узбіччі автомобіль ВАЗ-21099, водій якого, побачивши поліцейських, залишив авто й почав тікати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Сквирського відділу поліції для документування правопорушення. Наркотичну речовину вилучили як речовий доказ та направили на проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за ст.309 ч.1 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Також нагадаємо, що Славутицьким відділом Броварської місцевої прокуратури Київської області скеровано до суду кримінальне провадження відносно мешканця міста Чернігова, який мав намір продавати наркотики.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: