#

На Ставищенщині відбувся конкурс для юних поетів (ФОТО)

23.02.2020 13:15
На Ставищенщині відбувся конкурс для юних поетів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, у Всесвітній день рідної мови в Ставищенській центральній бібліотеці відбувся районний дитячий конкурс авторських поетичних творів "Я всім серцем люблю Україну свою"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тетяни Іванчук у Facebook.

Відомо, що захід проходив за сприяння Ставищенського районного відділ культури, молоді та спорту. До того ж, ідею проведення подібних конкурсів підтримує депутат обласної ради Леонід Джужик.

"У конкурсі змагалися учасники двох вікових категорій: учні 5-8-го та 9-11-их класів. В номінації "Неримована поезія" перемогу отримала в старшій віковій категорії учениця 11 класу Ставищенського НВК N1  Галина Карабань. У молодшій віковій категорії в цій же номінації перемогла учениця 7 класу Ставищенського НВК N1 Віталія Борисенко. У номінації "Римована поезія" серед учасників старшої вікової категорії переможця не визначено, а в молодшій віковій категорії журі поділило перемогу між двома талановитими дівчатками - Гарнедою Марією, ученицею 7 класу Журавлиського НВК та Анастасією Полотняк, ученицею 5 класу ОЗО Красилівського академічного ліцею", - йдеться у дописі. 

Усім учасникам конкурсу вручені пам‘ятні медалі, а переможці відзначені грамотами та нагородами.

Нагадаємо, що фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020, уродженка міста Васильків Jerry Heil розповіла про підтримку від зірок шоу-бізнесу, своє ставлення до критики в соцмережах, а також, які українські тренди хоче транслювати європейському слухачу через пісню #VEGAN.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: