#

На Таращанщині п’яний водій намагався втікти від поліції

09.03.2020 15:22
На Таращанщині п’яний водій намагався втікти від поліції
Фото з місця події

Нещодавно в селі Лук’янівка Таращанського району правоохоронці намагалися зупинити автівку, водій якої порушив ПДР, однак, той на вимоги поліцейських не відреагував і продовжив рух

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Поліцейський екіпаж почав переслідувати втікача. Під час маневру  на заокругленій ділянці дороги водій-порушник не впорався з керуванням, в результаті чого сталося  зіткнення зі службовою автівкою.

Порушником виявився місцевий житель, 1976 року народження. На місці події, у встановленому законом порядку, за допомогою приладу Drager поліцейські встановили, що вміст алкоголю у нього сягав 1,66 проміле.

Відносно правопорушника працівники поліції склали три адміністративні протоколи, а саме за  ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського…)  та за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП.

Матеріали будуть направлені до суду для прийняття законного рішення.

Також нагадаємо, що 19 лютого, о 05:39  до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку у селі Степок Таращанського району, по вулиці Шевченка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: