#

На території колишнього маєтку Януковича в Межигір'ї викрили підпільне виробництво

05.12.2023 20:00
На території колишнього маєтку Януковича в Межигір'ї викрили підпільне виробництво
Фото з місця події

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили групу осіб, яка організувала виготовлення та розповсюдження підробленої харчової продукції в парку Межигір’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу БЕБ.

Для масового виробництва та фасування солодощів, кави, бакалійних товарів (спецій, кавових та какао виробів, вермішелі швидкого приготування), вафель, жувальної гумки та іншої фальсифікованої продукції використовували спеціальне обладнання. 

Співробітники БЕБ провели обшуки на складах у Києві та області, у приміщеннях на території "Межигір’я" та виявили лінії автоматичного фасування та маркування, фасувальні ємності з логотипами відомих торговельних марок, великі об’єми сировини, з якої виготовлялась контрафактна продукція, продукцію без документального підтвердження тощо.

За результатами обшуків детективи БЕБ вилучили п'ять автоматичних ліній,  20 станків для пакування та нанесення логотипів, шість ліній для пакування продукції. Вага вилученої контрафактної продукції, сировини для її виготовлення, пакувальних засобів тощо становить орієнтовно 200 тонн.

Нагадаємо, що у Гостомелі аудитори встановили факти, які свідчать про суттєві порушення та зловживання у процесі відновлення пошкодженого майна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram