#

На території покинутої споруди в Броварах виявили схованку з боєприпасами (ФОТО)

30.08.2021 13:30
На території покинутої споруди в Броварах виявили схованку з боєприпасами (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Бровари, на території покинутої споруди, місцевий житель виявив дві сумки з вибухонебезпечними предметами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції та вибухотехніки.

Правоохоронці виявили 988 набоїв різного калібру, гранату Ф-1, 4 гранати РГД-5, тротилові шашки, кайданки, 1 гранату "ВОГ" та 2 запали "УЗРГМ", а також магазин до АК-74 з набоями калібру 5,45 мм в кількості 30 шт, деталі до карабіна Мосіна і  до автомата Калашнікова. Усі вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

Фахівець вибухотехнічної служби обстежив навколишню місцевість, щоб виключити наявність інших вибухонебезпечних предметів.

За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Працівники поліції встановлюють особу, яка залишила небезпечні предмети та шляхи походження боєприпасів.

Нагадаємо, що виконком Броварської міськради схвалив демонтаж 20 сітілайтів ФОП "Мельник С.Б" через закінчення договору оренди ще у 2019 році.



Читати "Моя Київщина" у Telegram