#

На ті самі граблі: у Київській області зухвалий грабіжник пограбував ювелірну крамницю

26.01.2021 11:44
На ті самі граблі: у Київській області зухвалий грабіжник пограбував ювелірну крамницю
Фото з мережі Інтернет

На Київщині оперативно поліцейські розкрили напад на ювелірний магазин та затримали грабіжника  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

В одній з ювелірних крамниць чоловік майже годину ходив, оглядаючи вітрини. Черговим запитанням відволік увагу продавчині і в цей час зненацька вихопив з прилавка вироби із золота та втік у невідомому напрямку. Зухвалому грабіжнику навіть не став на заваді охоронник магазину - він не натиснув "тривожну" кнопку, яка блокує вхідні двері.

Під час проведення невідкладних пошукових заходів правоохоронці  встановили прикмети зловмисника та автомобіль на якому він зник. Розшукуване авто поліцейські помітили на одній зі столичних проспектів.

Грабіжником виявився 33-річний уродженець Луганської області, у якого вилучено речові докази.

Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Запобіжний захід затриманому обере суд.

Також нагадаємо, що до працівників поліції звернулася жінка, яка пояснила, що поблизу селища Згурівка невідомий напав на неї та вимагав гроші.


Читати "Моя Київщина" у Facebook