#

На трасі під Києвом "рошенівський шумахер" мало не повбивав велосипедистів (ФОТО)

16.07.2020 19:29
На трасі під Києвом "рошенівський шумахер" мало не повбивав велосипедистів (ФОТО)
Фото з першоджерела

Сьогодні, 16 липня, на Обухівському шосе неадекватний водій Audi Q7 підрізав колону із 40 велосипедистів, а згодом мало не переїхав двох чоловіків, які вирішили розібратися в ситуації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " echelon" у Facebook.

Інцидент трапився приблизно за 500 метрів до перехрестя біля ТЦ "Мануфактура".  Колону із 40 велосипедистів обігнало авто Audi Q7, підрізавши з лівої сторони, чіпляючи дзеркалом одного з інструкторів.

За словами очевидців, цей водій вже не вперше робить такі "викрутаси" на дорозі. Днями керманич Audі "маневрував" трасою, щоб полякати велосипедистів.

Зауважимо, що велосипедисти наздогнали "шумахера" на перехресті, коли загорілося червоне світло.

Хотіли поговорити з водієм і дізнатися, чи з ним все нормально, що він так себе поводить на дорозі. Двоє велосипедистів встали перед капотом автівки, щоб заблокувати йому рух до прибуття поліції, щоб пояснити порушнику, що так робити не слід і що він становить небезпеку та створює аварійну ситуацію. Але водія це не зупинило аж ніяк!! Він побачив зелене світло і вирішив переїхати двох людей, проволочивши пару метрів по асфальту, і втекти з місця ДТП, - йдеться у повідомленні.

На щастя, весь удар на себе прийняли велосипеди, тому чоловіки не постраждали. Однак, одного з інструкторів все ж довелося госпіталізувати та робити рентгени рук, ніг та голови. На щастя, серйозних травм, які б загрожували життю, немає.

Цікаво, що людина, що була за кермом цієї автівки, дуже схожа на В'ячеслава Москалевського. До того ж, є інформація, що авто зареєстроване на корпорацію "Рошен".

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що до правоохоронців звернувся мешканець міста Обухів та повідомив, що отримав штраф за перевищення швидкості на території столиці, однак до Києва не їздив. Виявилося, що його автомобіль має "двійника".




Читати "Моя Київщина" у Facebook