#

На Васильківщині гонщик на мотоциклі "загубив" пасажирку (ВІДЕО)

15.05.2020 18:40
На Васильківщині гонщик на мотоциклі "загубив" пасажирку (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Напередодні, 10 травня, на автотрасі поблизу Василькова молода дівчина впала із мотоцикла на ходу та сильно травмувалася

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Киев Оперативный" у Facebook.

На відео, яке з’явилося у соціальній мережі Facebook, видно, як молода дівчина "злетіла" із мотоцикла, який на шаленій швидкості рухався трасою. Зауважимо, що мотоцикліст навіть не зупинився та зник із місця події.

Дівчину із численними травмами доправили у Васильківську ЦРЛ. У неї виявили роздроблений гомілковостопний суглоб, ураження 35% шкіри (спина, грудна клітка, живіт, спина, таз, ноги, частково рука) - опіки 1-2 ступеня. 11 травня дівчину прооперували та перевезли у Київську лікарню. На жаль, 13 травня при повторному огляді медики виявили, що спочатку операція була зроблена неправильно.

Наразі немає чутливості в нозі і стоїть питання про інвалідність. Через стан здоров’я провести повторну операцію неможливо.

Варто зазначити, що постраждалій може знадобитися переливання крові. Наразі дівчина постійно п’є знеболюючі препарати. Повторну операцію на нозі проводитимуть тільки після покращення стану дівчини.

Нагадаємо, що у Васильківському районі поліцейській ліквідували дві наркоплантації, які посіяли та доглядали  раніше судимі чоловіки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook