#

На Васильківщині насмерть збили пішохода

13.10.2020 16:40
На Васильківщині насмерть збили пішохода
Фото з поліції

Учора, 12 жовтня, на трасі Київ-Одеса поблизу селища Гребінки Васильківського району сталася подвійна смертельна дорожньо-транспортна пригода – водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці, а п'яна керманичка Mazda "влетіла" в автомобіль патрульних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

ДТП, у якій загинув пішохід, трапилася близько 23 години вечора поблизу села Гребінки. На місце події одразу прибув екіпаж батальйону патрульної поліції міста Біла Церква, які забезпечували охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи Головного управління поліції Київщини.

У цей час в бік міста Одеса рухався автомобіль Mazda, водійка якого не впоралась з керуванням та скоїла зіткнення зі службовим авто та вантажівкою Volkswagen.

Унаслідок автопригоди механічні пошкодження отримали всі транспортні засоби. Двох працівників поліції та пасажирку вантажівки доправили до лікарні для обстеження.

Водійка від огляду на стан сп’яніння відмовилась, тому поліцейські склали відносно неї протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП.

За фактом смертельної ДТП за участі пішохода поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо, що у Васильківському районі в селі Вільшанка в чоловіка знайшли та вилучили наркотичні речовини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: