#

На Васильківщині чоловік до смерті забив свого чотирирічного сина

28.12.2019 09:23
На Васильківщині чоловік до смерті забив свого чотирирічного сина
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно ледь живого побитого батьком хлопчика виявив перехожий на одній з вулиць села Велика Вільшанка Васильківського району й викликав швидку допомогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Медики повідомили про цей факт до поліції і за вказаною адресою одразу прибули правоохоронці.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, малолітнього хлопчика у тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелом ребер, перелом кісток черепа було доправлено до реанімаційного відділення. Однак медикам не вдалося врятувати йому життя і від отриманих травм 4-річна дитина померла.

Під час проведення обшуків в будинку батька дитини правоохоронці виявили та вилучили одяг, взуття зі слідами бурого кольору, схожі на кров.

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 44-річного чоловіка. Однак він пояснити працівникам поліції нічого не зміг. Стверджує, що нічого не пам’ятає, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові на момент затримання зловмисника становив 1,57 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри затриманому чоловіку. Міру запобіжного заходу на час тривання досудового слідства для нього обере суд.

Також нагадаємо, що в місті Ржищів чоловік та жінка розпивали алкогольні напої, як між ними на ґрунті ревнощів стався конфлікт, який закінчився трагедією.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: