#

На Васильківщині орудував серійний грабіжник

11.03.2020 14:29
На Васильківщині орудував серійний грабіжник
Фото з місця події

Правоохоронці підозрюють 32-річного зловмисника, який пограбував кафе, будинок та пилораму на Васильківщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

З початку року в селищі Глеваха сталося декілька крадіжок – зловмисник проникав у приміщення шляхом пошкодження дверей та на територію пилорами через паркан. Злодій виносив усі цінні речі, які траплялись йому  на очі – від ножів до техніки, інструментів та навіть газового балону і плити.

Поліцейські вжили усі оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи крадія. Ним виявився 32-річний місцевий житель, який має проблеми із законом та фігурує в скоєнні грабежу на території Вишгородського району.

Правоохоронці довели причетність чоловіка до чотирьох епізодів крадіжок. Частину викраденого вилучили і після закінчення слідчих дій повернуть власникам.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також нагадаємо, що 10 березня поліція Вишгорода затримала жителя столиці, який хотів підзаробити на крадених ковпаках автомобільних дисків.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: