#

На Васильківщині розпочалася операція "Мігрант": затримано троє іноземців-нелегалів (ФОТО)

28.10.2019 15:31
На Васильківщині розпочалася операція "Мігрант": затримано троє іноземців-нелегалів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

З 18 жовтня по 19 листопада васильківські правоохоронці, працівники міграційної служби та громадських формувань проводитимуть профілактичні заходи для виявлення іноземних громадян, які незаконно перебувають в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Поліція Васильківщини у Facebook.

Іноземців-нелегалів шукають на ринках, у готелях та гуртожитках, у приміщеннях грально-розважальних закладів, а також у місцях масового скупчення громадян. Особливу увагу правоохоронці приділяють водіям автомобілів з іноземною реєстрацією.

З початку виконання операції "Мігрант" поліцейські Васильківщини виявили троє нелегальних мігрантів: двоє громадян Російської Федерації, один із Вірменії.

Відносно даних осіб було складено адмінпротоколи за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До Державної міграційної служби було направлено подання про примусове повернення іноземця до країни походження, про заборону в’їзду в Україну на три роки, а також про поміщення до пункту тимчасового тримання.

Також нагадаємо, що в Києво-Святошинському районі поліція затримала сім громадян Азербайджану, які незаконно проживали на території нашої країни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: