#

На Васильківщині викрили підпільний цех з виробництва контрафактного алкоголю (ФОТО, ВІДЕО)

22.03.2019 06:22
На Васильківщині викрили підпільний цех з виробництва контрафактного алкоголю (ФОТО, ВІДЕО)
Підпільний цех з виробництва контрафактного алкоголю

Днями стало відомо, що в селі Кобці Васильківського району завдяки діяльності правоохороних органів було викрито діяльність нелегального цеху з виробництва контрафактної алкогольної продукції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням прес-службу прокуратури Київської області та на Національну поліцію Київської області.  

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури працівниками УЗЕ ДЗЕ НП у Київській області спільно зі слідчими Бориспільського ВП ГУНП у Київській області викрито та припинено діяльність підпільного цеху з виробництва контрафактної алкогольної продукції в с. Кобці Васильківського району Київської області.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Сурогат виготовляли шляхом змішування спирту з водою. Отриману суміш зловмисники фасували в упаковку по типу Bag-in-Box та картонні коробки з надписом однієї із відомих торгових марок.

Під час проведення обшуку виявлено обладнання для виготовлення, розливу та фільтрування фальсифікату, 15 бочок зі спиртом об’ємом 1650 кг кожна, ящики з готовою до реалізації продукцією, пусту тару, підготовлену для заповнення контрафактним алкоголем, товарно - транспортні накладні та вантажний транспортний засіб.

Встановлено, що готова продукція розповсюджувалася на території Київської області.

На даний час тривають необхідні слідчі дії. Встановлюється вартість виявленої контрафактної алкогольної продукції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: