#

На Васильківщині за вбивство дитини чоловіку загрожує довічне позбавлення волі

02.03.2020 14:59
На Васильківщині за вбивство дитини чоловіку загрожує довічне позбавлення волі
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що поліція скерувала до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства малолітньої дитини у селі Велика Вільшанка Васильківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Faсebook.

27 грудня на одній з вулиць села Велика Вільшанка перехожий виявив побитого хлопчика. 4-річну дитину в тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелому ребер та кісток черепа було доправлено до реанімаційного відділення. Однак, медикам не вдалося врятувати йому життя і від отриманих травм малолітній помер.

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 37-річного чоловіка. На момент затримання вміст алкоголю в крові зловмисника становив 1,57 проміле.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловіку було повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Наразі, слідчий Васильківського відділу поліції скерував кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Також нагадаємо, що 28 лютого інженера технічного нагляду та директора комунального підприємства однієї із сільських рад Бориспільського району судитимуть за неналежне виконання службових обов'язків.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: