#

На Васильківщині за вихідні правоохоронці зупинили п’ять водіїв у стані алкогольного сп’яніння

11.03.2019 16:58
На Васильківщині за вихідні правоохоронці зупинили п’ять водіїв у стані алкогольного сп’яніння
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що протягом минулих вихідних правоохоронці Васильківщини виявили та зупинили п'ять водіїв в стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Faсebook.

Наряди груп реагування патрульної поліції продовжують виявляти водіїв, які керують транспортними засобами у нетверезому стані. Лише за святкові вихідні на Васильківщині задокументовано 5 таких фактів. 

В одному випадку, водій у стані алкогольного сп’яніння вчинив дорожньо-транспортну пригоду у селі Іванковичі. На щастя, обійшлось без потерпілих, лише автівки зазнали механічних ушкоджень.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), а також за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Поліція вкотре закликає громадян неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху! Сідаючи за кермо транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння Ви наражаєте на небезпеку невинних людей! Будьте відповідальними та дисциплінованими учасниками дорожнього руху!

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: