#

На Васильківщині знову запрацювали незаконні гральні заклади

18.03.2020 13:55
На Васильківщині знову запрацювали незаконні гральні заклади
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що поліцейські Васильківщини ліквідували два підпільних гральних заклади, які поновили свою роботу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Зали гральних автоматів активізувалися у місті Васильків та в селищі Глеваха. Співробітники Васильківського відділу поліції провели два обшуки та виявили системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу. З підпільно діючих закладів правоохоронці вилучили всю комп’ютерну техніку, яку буде направлено на експертизу.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі поліцейські проводить необхідні слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до незаконного поновлення грального бізнесу.

"Боротьба триває! Шановні громадяни, не будьте байдужими, якщо Вам стало відомо про роботу підпільних гральних закладів, які відновили свою злочинну діяльність просимо повідомляти на спецлінію "102". Анонімність гарантується", - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що 17 березня патрульні поліцейські міста Буча виявили автомобіль зі значними пошкодженнями, що значився у розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: