#

На вихідних у Білій Церкві відсвяткували День молоді та День йоги (ФОТО)

26.06.2018 08:36
На вихідних у Білій Церкві відсвяткували День молоді та День йоги (ФОТО)

У неділю, 24 червня, в Білій Церкві святкували одразу два свята – День Молоді та День Йоги. На різних локаціях на білоцерківців чекали цікаві розваги, ігри, виставки та виступи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "04563".

Офіційний початок Дня молоді стартував біля головної сцени, розташованої по вулиці Ярослава Мудрого. Тут, охочі мали можливість насолодитися виступами талановитих вихованців Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт». Після виступів, біля міської ради відбувся грандіозний флеш-моб за участю вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Білої Церкви.

 

На сцені, за перемогу у спорті вищих досягнень, відзначали спеціальними свідоцтвами від управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, найкращих спортсменів Білої Церкви та їх тренерів, а також керівників дитячо-юнацьких спортивних закладів міста.

По вулиці Олеся Курбаса відбувся ІІІ міський фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна». Білоцерківці протягом дня спостерігали за тим, як художники втілювали у життя свої творчі, яскраві задумки. Найкращі – були нагороджені подяками.

 

Біля БРУМу розташувалися йоги, зона сімейного відпочинку та ярмарок. Також, тут проводилося тренування з бойової йоги від інструкторів VKMAS, кожен бажаючий міг долучитися та спробувати зробити декілька прийомів. На кожній локації відвідувачі могли знайти щось для себе. Наприклад, сім’ї з дітками мали можливість пограти в різні об’ємні ігри: «хрестики-нолики», доміно, дартс, твістер, кільцекид. Недалеко відбувався конкурс дитячого малюнку, була облаштована спеціальна зона для мам, працювали різноманітні фотозони. Чимало відвідувачів привабила ігротека з настільних інтелектуальних ігор.

 

Мали змогу проявити себе і любителі активних видів відпочинку. На території спорту можна було зіграти в лазертаг та арчірітаг, випробувати себе у кроссфіті, а на території танцю – проявити свої хореографічні здібності.

Для любителів техніки діяла виставка авто-, авіа- та судномоделей, також відбулися показові виступи юних авіа-/автомоделістів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: