#

На Вишгородщині горе-водій купив права в мережі

07.04.2021 15:55
На Вишгородщині горе-водій купив права в мережі
Фото з мережі Інтернет

Поліція Вишгородщини повідомила про підозру чоловікові за використання подробленого посвідчення водія

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишгородське районне управління поліції" у Facebook.

Так, за порушення ПДР патрульні зупинили 27-річного молодика. У документах керманича правоохоронці виявили ознаки підробки.

Відповідно до постанови Вишгородського районного суду від 2018 року, чоловіка визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.130 КУпАП та призначено міру покарання у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом на три роки.

Натомість у січні 2021 року житель села Нові Петрівці у мережі замовив підроблене посвідчення водія на власне ім’я.

Слідчі Вишгородського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Вишгородської окружної прокуратури Київської області повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає карання штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Обвинувальний акт скеровано до Вишгородського районного суду.

Проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до виготовлення підроблених документів.

Нагадаємо, що на території Поліської селищної ради приватне підприємство заволоділо великими ділянками землі вартістю понад 167 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook