#

На Вишгородщині комплекс "NAVY" сина ексзавгоспа Нацполіції захопив землю на березі Дніпра (ФОТО)

03.02.2022 16:20
На Вишгородщині комплекс "NAVY" сина ексзавгоспа Нацполіції захопив землю на березі Дніпра (ФОТО)
Комплекс "NAVY

У селі Осещина Вишгородського району комплекс "NAVY" почав зводити паркан не на власній територіЇ, а за його межами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96" у Facebook.

У дописі депутатка розповідає, що зведення паркану комплексом "NAVY" відбувається не на його території, а за його межами, тобто на земельній ділянці комунальної форми власності.

Авторка зауважує:

Однак, аби розставити всі крапки над "і", я скерувала відповідне депутатське звернення до Вишгородського міського голови з вимогою надати інформацію щодо погодження або непогодження останнім будівництва цього паркану. І у відповідь я отримала те, що ані Вишгородська міська рада/ВМР, ані виконкомом жодних погоджень не надавали. Тобто фактично відбулося самозахоплення території.

Також вона далі вказала, що правоохоронцями спільно з представниками держгеокадастру та інженерами-геодезистами було проведено комісійне обстеження, у ході якого також було підтверджено те, що це ніщо інше, як самозахоплення території.

За словами Василевської-Смаглюк, наразі вже рахуються нанесені збитки, визначаються подальші кроки і досліджується питання знесення цього паркану, який обмежує видимість та огляд дороги.

На кінець депутатка наголосила:

Повторюсь, я тримаю цю справу на особистому контролі та буду інформувати про подальший розвиток подій.

Варто додати, що комплекс "NAVY" належить сину Івана Наумова, який був начальником Департаменту управління майном НПУ. Останнього звільнили з цієї посади саме після скандалу з порушенням карантину рестораном його сина.

Нагадаємо, що голова Поліської ТГ Вишгородського району Олена Гаращенко відмовилася від позову про повернення 39 земельних ділянок громаді.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram