#

На Вишгородщині маленька дівчинка потрапила під колеса вантажівки

29.12.2020 14:00
На Вишгородщині маленька дівчинка потрапила під колеса вантажівки
Фото з місця події

У селищі Димер Вишгородського району маленька дівчинка раптово вибігла на пішохідний перехід та потрапила під колеса автомобіля "Газель"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Першими на місце аварії прибув наряд місцевої поліції. Правоохоронці оглянули потерпілу дівчинку та побачили, що у неї відкритий перелом ноги та серйозна кровотеча, тому дитина потребувала негайної допомоги.

Не вагаючись ані секунди, поліцейські вправно та професійно надали першу медичну допомогу дівчинці – наклали джгут та зупинили кровотечу. Згодом на місце ДТП прибула карета швидкої медичної допомоги, яка й доправила потерпілу дівчинку до лікарні, і на той момент її життю вже нічого не загрожувало.

Завдяки оперативним, кваліфікованим та чітким діям поліцейських вдалось запобігти великій крововтраті та можливим тяжким наслідкам.

За фактом ДТП, де постраждала дитина поліцейські відкрили кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що Вишгородський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно трьох місцевих мешканців за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: