#

На Вишгородщині протитанкові підрозділи покращували свій фаховий рівень

05.02.2022 14:55
На Вишгородщині протитанкові підрозділи покращували свій фаховий рівень
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно на Вишгородщині для протитанкових підрозділів провели навчання, де вони покращили свої навички

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Вишгородської РДА.

Відпрацюванню нормативів зі штатною зброєю передувала ретельна теоретична підготовка. Військовослужбовці повторили тактико-технічні характеристики та будову протитанкових ракетних комплексів.

Керівник занять майор Богдан Карватко сказав:

Під час занять військовослужбовці відпрацьовували нормативи з наведення установки на ціль, облаштування позиції для ведення вогню, переведення установки в бойове, похідне положення, виконання команди "до бою". Основною метою таких занять є підвищення фахових навичок та тренованості для злагодженої роботи протитанкових підрозділів.

На даних навчаннях особовий склад відпрацьовував нормативи на легкому переносному протитанковому комплексі "Корсар" та на протитанковому комплексі "Стугна-П".

Керівник занять майор Богдан Карватко додав:

Особливістю "Стугни" є те, що вона побудована таким чином, щоб зберегти життя особовому складу та керується дистанційно за допомогою пульту управління. Особовий склад самостійно спробував дистанційно керувати установкою та наводити її на ціль.

Нагадаємо, що інспектор ювенальної превенції спільно з психологом Вишгородського РУП та поліцейськими офіцерами громади відвідали родини Пірнівської ТГ, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram