#

На Вишгородщині у музеї відкрили фотовиставку "Нескорений Майдан" (ФОТО)

18.02.2022 20:30
На Вишгородщині у музеї відкрили фотовиставку "Нескорений Майдан" (ФОТО)
Фото з місця події

На Вишгородщині у музеї-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році" відкрили фотовиставку "Нескорений Майдан"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Вишгородська районна рада Київської області" у Facebook.

Виставку київського фотохудожника, журналіста, учасника Революції Гідності Олександра Тимошенка відкрили у Національному музеї-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році".

У дописі розповідається, що кожне фото - чиясь людська доля, історичний зріз подій, що відбувалися на Майдані, талановито підмічені і увіковічені фотохудожником.

Голова Вишгородської районної ради Ірина Правдива та заступник голови ради Ігор Мадяр долучились до цього хвилюючого заходу. Разом з усіма присутніми віддали належну шану таланту майстра, подякували за його громадянську позицію та бажання залишити нащадкам реальні свідчення подій на Майдані, а також вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що Київську гідроелектростанцію у Вишгороді взяли під посилену охорону військовослужбовці Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка та працівники Нацполіції.





Читати "Моя Київщина" у Telegram