#

На Вишгородщині відбувся ювілейний концерт народної артистки України Наталії Бучинської (ФОТО)

04.10.2020 15:00
На Вишгородщині відбувся ювілейний концерт народної артистки України Наталії Бучинської (ФОТО)
Наталія Бучинська

Учора, 3 жовтня, на Вишгородщині народна артистка України Наталія Бучинська дала святковий сольний концерт, присвячений 25 річниці своєї творчої діяльності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Ювілей співачка відзначила на рідній Вишгородщині, звідки вона балотується в органи місцевої та обласної влади від політичної партії "Наш Край".

Подарунком для слухачів стала велика концертна програма для якої були написані нові пісні та перероблені вже відомі хіти.  Насолодитися улюбленими композиціями завітали поважні гості та однопартійці. Глядачі вітали ювілярку оваціями та квітами, а голова партії "Наш Край" у Київській області Анатолій Присяжнюк урочисто вручив Наталії Бучинській зірку Народного Героя за творчість та посвідчення кандидата в депутати.

До речі, цього дня посвідчення кандидатів на місцеві вибори отримали й інші представники Вишгородського району, яких представив громаді Анатолій Присяжнюк.

По завершенні ювілейного концерту Наталія Бучинська спільно з лідером партії "Наш Край" на Київщині анонсували започаткування фестивалю "Вишгородські хвилі",  перший з яких має відбутися вже навесні наступного року.

Нагадаємо, що кілька днів тому до поліції звернулася мешканка села Катюжанка Вишгородського району, яка розшукувала свого чоловіка, що поїхав на роботу та не повернувся.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: