#

На Вишгородщині виявили небезпечну отруйну рослину (ФОТО)

30.06.2020 10:03
На Вишгородщині виявили небезпечну отруйну рослину (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На межі сіл Старі та Нові Петрівці Вишгородського району місцеві мешканці виявили гігантський борщівник Сосновського, який є небезпечним не тільки для здоров’я, а подекуди для життя людини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Нові Петрівці-- Старі Петрівці "Все про все і трішки більше" у Facebook.

Швидке розмноження цієї небезпечної рослини турбує мешканців Вишгородщини. Зважаючи на те, що рослина отруйна та викликає сильні опіки, позбутися від неї самотужки небезпечно для життя, тому знищення цієї рослини має відбуватися на рівні рятувальних служб.

Жителі району стверджують, що у селах Нові та Старі Петрівці цієї рослини дуже багато. Окрім цього, вона викликає сильні опіки на шкірі.

Залишає на шкірі страшні опіки, ніби від вогню. І вилікувати дуже тяжко. Ще й залишаються рубці. Перевірено, на жаль, - пишуть у коментарях до допису.

Слід сказати, що від отрути борщівника вже постраждали місцеві мешканці, зокрема діти. Жителі району просять допомоги у влади, оскільки знищити цілі плантації багатометрових рослин їм не під силу.

До якого Голови звертатися, щоб знищити? Бо розмножується дуже швидко, і може бути біда(, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в селі Старі Петрівці Вишгородського району облаштували та запустили у роботу музичний пішохідний фонтан.


Читати "Моя Київщина" у Telegram