#

На Вишгородщині затримали крадія-рецидивіста

03.03.2021 14:20
На Вишгородщині затримали крадія-рецидивіста
Фото з місця події

У селі Нові Петрівці Вишгородського району затримали крадія ноутбука, який і раніше мав проблеми з законом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць села Нові Петрівці Вишгородського району незнайомець зайшов до будинку та викрав ноутбук.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.

Поліцейські  з’ясували, що 31-річна жінка пішла на роботу та не зачинила будинок, у якому знаходилися інші члени родини. У цей час зловмисник безперешкодно проник до будинку та викрав ноутбук. Крадієм виявився 31-річний уродженець Миколаївщини, який раніше мав проблеми з законом.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили про підозру  за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Вишгородському районі поліція відвідала місцеві водойми та застерегла дітей від небезпеки через крихкий лід.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: